Спасението за косата през лятото…

Подобно на кожата, през лятото косата също се нуждае от допълнителна защита. Това е сезона през който трябва най-много да се внимава със слънцето.

В резултат на високата температура, UV лъчите и честото къпане в сладка, солена или хлорирана вода, косата лесно губи блясъка и еластичността си, започва да се къса, а краищата да „цъфтят“. Неправилното подсушаване и прекомерното нагряване допълнително увреждат структурата на косъма. Пресата, машата, сешоарът и другите загряващи уреди не са препоръчителни през летния сезон, когато косата е изложена на допълнително стрес, поради други фактори и я изтощават до краен предел.

Летните жеги са пагубни за здравето на косъма, но има някои неща, с които можете да помогнете на косата си да преодолее изпитанията.

Нашите съвети са...

1.Щадете косата си, подстригвайте я редовно и я подхранвайте с подходящи продукти през цялата година! Не подценявайте съставките в продуктите, които използвате! 

2.Когато е възможно, не мокрете косата в басейна или в морето, ако това се случи, най-добре след това я изплакнете със сладка вода. Не мийте косата с шампоан всеки ден. 

Хидратиращите ни шампоани RENEW BOUTIQUE SHAMPOO ELLA и HAIR MASTER SHAMPOO, са с високо съдържание на аминокиселини от кератин.

Възвръщат влагата, като нежно почистват и разплитат косата.

Продуктите имат антистатично и заглаждащо действие. Осигуряват дълготрайна здравина и намаляват цъфтежа. Предотвратяват бъдещо накъсване и придават на косата неотразим блясък и плътност. 

Шампоаните RENEW BOUTIQUE SHAMPOO ELLA и HAIR MASTER SHAMPOO са без парабени, сулфати, силикони,  добавена сол и са подходящ за всеки тип коса.

Масажирайте шампоана на мокра коса до образуването на пяна, след това изплакнете обилно с вода и повторете ако е необходимо. 

За максимална хидратация, блясък и копринена мекота, след измиването на косата нанесете маска.

 

Emergency Room Hair Mask и HAIR MASTER MASK ще се погрижат за невероятния вид на косата ви.

Oсигурявайки дълготрайна здравина и предотвратявайки бъдещо накъсване.

Възстановяват косата и я правят по-гъвкава, еластична и жива. Придават й неотразим блясък и плътност, има антистатично и заглаждащо свойство. 

След измиването и подхранването на косата я подсушете с кърпа, като я попивате нежно, а не я търкате с нея, тъй като това я уврежда, заплита и накъсва.

Сушете косата на въздух, използването на сешоар трябва да бъде само в краен случай.

През лятото косата е изложена и без това на вредното влияние на горещия въздух и слънчевите лъчи. Не я третирайте допълнително с горещата струя на сешоара. Оставяйте я да съхне на въздух. Прекомерното нагряване на косъма води до неговото увреждане!

 

С любов към косата, ние от Mi Amante Professional си поставихме за цел да създаваме продукти, които регенерират, реконструират и предпазват косъма.

Препоръчваме ви още...

 

Използвайте целогодишно, нашето съвършено бижу за всяка коса RENEW BOUTIQUE HAIR CREAM ELLA с пантенол и ленено семе. 

Защото косата е увереност. Косата е самочувствие. Косата е здраве. Косата е красота. А ние от Mi Amante Professional сме готови да ѝ дадем най-доброто от което се нуждае!

Луксозният крем за коса еlla е съвършена комбинация от регенеративни елементи с висока концентрация, без съдържание на парабени. Комбинацията от активни съставки в продукта запечатва косъма съвършено и формира тънък филм за перфектна защита до следващото измиване, като действа с натрупване. 

Невероятните ползи на крема еlla

Хидратация, Блясък, Приглаждане на косъма, Мекота, UV защита, Улеснява разресването, Здравина и защита от накъсване, Термозащита, Перфектен анти-фриз ефект, Намалява времето за сушене наполовина…

Как да възстановите косата след лятото?

След като лятото свърши, слънцето отслабне и преустановите с посещенията на море и басейни, е ред на курс по възстановяване на косата. Направете серия от възстановяващи терапии и задължително посетете фризьора си!

Emergency Room Hair Therapy е революция в козметиката. Иновативна система за цялостно възстановяване на косата. Създадена е да проникне дълбоко в структурата на косъма, отстранявайки уврежданията, лесни за използване и в домашни условия.

Emergency Room Ampoule са концентрат на патентована активна съставка, ексклузивно разработена да прониква до най-дълбокото ниво на кортекса на косъма и стимулира създаването на нови водородни и йонни връзки във вътрешната кератинова структура на косата, като възстановява здравината й и я съживява още след първото нанасяне.

Emergency Room Mask е създадена за всеки тип коса, от естествена до силно третирана и увредена от външни влияния. Специалната система от кондиционери обгрижват  и запечатват, хидратирайки косата. Попълва разрушените нишки на косъма, придавайки отново здрав и гладък вид на кутикулата. Маската уплътнява и подхранва косата, без да я омазнява. Придава й огледален блясък и копринена мекота. Подсилва действието на ампулите, като ги запечатва в косъма и удължава полезния им ефект.  

 

За по малко от три години, с много труд, отговорност и любов към косата успяхме да наредим продуктите на Mi Amante Professional сред лидерските имена в сферата на професионалната козметика и грижа за коса.