ПОЛИТИКА ЗА ВРЪЩАНЕ

ПОЛИТИКА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМИ

Ако не сте доволени от закупения от Вас продукт, можете да го върнете до 14 дни след получаването му. Начинът, по който да направите това, e да изпратите имейл на office@miamantehair.com с номера на поръчката ви и описание защо връщате продукта. В рамките на 3 работни дни нашият екип ще се свърже с Вас за доуточняване на условията и детайлите по връщането и възстановяването на заплатената от Вас сума. *Суми се възстановяват само по банков път по посочена от Вас банкова сметка и след предоставяне на касова бележка.

 

ЦЕНИ И УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА, ОТКАЗ И ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ

 1. Доставката на продукти с обща стойност над 100 лв. е за сметка на miamantehair.com
 2. Цената за доставка на поръчки под 100 лв. е 6 лв., независимо от броя на поръчаните продукти. Стандартно се използва услуга експресна доставка за следващия работен ден.
 3. Изисквания за доставки с фиксиран час се заплащат 2.40 лв. за пратки до 5 кг. Фиксираният час се тълкува +/- 15 минути. Първият възможен час за фиксиран час е 10 часа, крайният час е 16.30 часа
 4. Доставки се извършват само на територията на България и само след потвърждение от страна на потребителя. Представител на електронния магазин miamantehair.com се свързва по телефона с потребителя за потвърждение на поръчката и уточняване на деня и часа за доставка в работно време.
 5. Доставка до адрес се извършва с куриер  от понеделник до петък между 9.00 и 17 часа,  (събота до   14 часа.) . Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.
 6. Срокът за доставка е от 1 (един) до 3 (три) работни дни от датата на изпращане на доставката. Фирма МИ АМАНТЕ ООД не носи отговорност за забавена пратка, причинена от куриерската фирма.
 7. Поръчки, направени след 16.00 ч. в работни дни, се обработват на следващия работен ден. Всички заявки от събота и неделя се обработват в понеделник.
 8. Потребителят е длъжен да провери дали съдържанието на пратката съответства на неговата поръчка, преди да заплати цената. Със заплащането на цената на поръчката и доставката и полагането на подписа от потребителя върху документите за доставка последният дава своето съгласие с вида и съдържанието на доставката.
 9. Поръчката се получава единствено от лицето, направило поръчката
 10. Ако стоката не бъде доставена поради различни причини при доставка на куриер, същият е задължен да посети обекта втори път в рамките на работния ден или на следващия работен ден. Повторното посещение се извършва след установен контакт по телефона между куриера и лицето, поръчител на стоката. Повторното посещение не се заплаща от клиентът.
 11. В случай на направено предварително плащане, и отказ на клиента да получи поръчката в срок от 7 дни се възстановява стойността на продуктите по посочен от клиента начин, като разходите по плащането са за сметка на клиента.
 12. Поради неспазване на установен от потребителя ден и час за доставка илив случай, че клиентът откаже да получи пратката си, а плащането е направено предварително, МИ АМАНТЕ ООД се задължава да възстанови стойността на продуктите, намалена със заплатената такса за доставка.
 13. Клиентът има право да откаже поръчка по всяко време.
 14. При сгрешен или липсващ продукт желаният от клиента такъв се изпраща на същия или следващия работен ден. Сгрешен продукт се заменя за сметка на МИ АМАНТЕ ООД. При сгрешен или липсващ продукт клиентът не заплаща допълнително такса за доставка.
 15. При определени промоции клиентът може да получи правото за безплатна доставкаи за поръчки, на стойност по-малки от 50 лв.
 16. Можете да върнете закупен продукт в 14-дневен срок от датата на закупуване с приложена касова бележка. Транспортните разходи са за сметка на клиента. Парите се възстановяват в 5-дневен срок от датата на получаване на продукта обратно при нас по посочена от Вас банкова сметка.