Активни Съставки

Близки до природата, натурални съставки.

Пантенол

Пантенолът е провитамин от групата на витамините В, който се превръща в пантотенова киселина в тялото ви. Съставен е от множество групи кислород, свързани с водород, което го прави хидрофилен и хигроскопичен. Това означава, че привлича вода от атмосферата и я свързва с молекулата, като насърчава задържането на вода и минимизира загубата и поради изпаряване.

Пантенол

Ползи

Кератин

Кератинът е основният протеин, който естествено присъства в косата ни. Той действа като външен защитен и вътрешен структурен протеин, който предпазва косата и я поддържа здрава. Външни фактори като слънце, замърсяване, химикали или промени в начина ви на живот, водят до изчерпване на кератинът, в косата. Тази загуба, води до суха, увредена и безжизнена коса.

Кератин

Ползи

Масло от ленено семе

Маслото от ленено семе има положителен ефект както върху дължината, така и върху дебелината на косъма. Добавихме масло от ленено семе в нашите продукти, тъй като то възстановява увредената коса, предпазва я при термично третиране, оформя, стилизира и предава красив блясък.

масло от ленено семе

Ползи

Екстракт от семена на рожков

Добавихме екстракт от семена от рожков в шампоана, тъй като благодарение на него статичното електричество е намалено, което води до по-лесно разресване, загладена и копринено мека коса.

екстракт от семена на рожков

Ползи

Масло от малиново семе

Добавихме масло от малиново семе в продуктите си, тъй като то запазва влагата, задържайки я в косъма, има антифриз ефект и защитава косата и скалпа от слънчевите лъчи.

масло от малиново семе

Ползи

This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.