Official Launch Event! by Mi Amante Professional!

25 Октомври ,19:30ч. - Carrusel Club! 
Там където, професионалистите превръщат любовта към косата в грижа се ражда Ella! Луксозно съвършенство за вашата коса от MiAmante Professional! Очакваме ви!
#MiAmante 
 
20:30 ч. Откриване
 
Още в първите минути от събитието ще се потопите в магията Mi Amante! За нас любовта към косата и красотата е водеща сила при създаването на всеки детайл. Приемаме нашите гости, за наши приятели и ще направим и невъзможното те да се почувстват в приказка по средата на седмицата! 
 
21:00 ч.
Шоу Петя Цветкова
 
Тя е талантлива, прецизна и иска само най - доброто за своите клиенти. Тя е стилист с дългогодишен опит. Тя е се доверява само на най- доброто в грижата за косата. Тя избра Mi Amante Professional! 
 
21:30 ч.
Шоу Ивайло Колев
 
Той е млад и с вроден талант. Той е фризьорът на звездите. Той избра Mi Amante Professional, защото за звездите или най- доброто или нищо друго! 
 
22:00 ч.
Шоу Любен Николов
 
Той е артист по душа. Той не прави компромис защото е фризьор на първите в държавата. Независимо дали по време на поредната фотосесия за списание Elle или докато изпипва визияата на Първата Дама, неговата тайна е Mi Amante Professional.
 
Заявете  своята покана на телефон  +359 894 373 449